Turnaj Masters Újezd nad Lesy 31.3.2012

31.03.2012 00:00

 

 

  • historicky první žebříčkový turnaj, kterého jsme se zúčastnili

  • první masters turnaj sezóny 2012

  • počet hrajících včetně juniorů 39

  • počet klubů 12, The Důleks 8. místo

  • počasí velmi špatné, zima, vítr, občas déšť

 

Na tento turnaj jsme vyrazili ve složení Miloslav Šlajs, Miloslav Čulík, Soňa Antonie Vobořilová. Nutno podotknout, že Miloslav Čulík dlouze napínal a do poslední chvíle nebylo jisté, zda se turnaje zúčastní. Nakonec v něm zvítězil klubový duch a dorazil. Ostatní dva členové našeho teamu, podali v dostatečném časovém předstihu omluvenku, která byla akceptována.

Počasí, které rozhodně nebylo přívětivé, nám nemohlo zkazit chuť proměnit naše snažení při předchozím trénování v úspěch.

Záčátek turnaje proběhl tradičně, byli jsme rozlosováni do skupin po 5-6 hráčích a naší první metou bylo postoupit ze skupiny do "pavouka". Nakonec jsme postup vybojovali všichni tři, někdo snáz, někdo si ho musel vyloženě vydřít, či snad někde pomohla náhoda...? Tady ovšem zářný kuličkový postup nás všech končí. Ano, dva prohrané zápasy pro každého a je to jasné, potkáme se v dohrávkách o 26. - 32. místo. Tak takovýto neúspěch někteří z nás rozhodně neočekávali. Ale co se dá dělat, hra je hra.

Miloslav Čulík byl natolik znechucen a unaven vývojem celé akce, že se nezúčastnil ani dohrávek a odjel domů. Ten skončil tedy na 32. místě a získal tak 94,71 bodů.

Soňa Antonie Vobořilová a Miloslav Šlajs dobojovali tuto ne zrovna úspěšnou bitvu do konce a přinesli tak klubu další body. Soňa Antonie Vobořilová 31. místo- 107,81 bodů a Miloslav Šlajs 27. místo - 160,22 bodů.

Co říci závěrem, nepředvedli jsme se v nejlepším světle, ale rozhodně to nevzdáme!!!!