Turnaj Open - BEILE CUP- U Invalidovny 19.4.2012

19.04.2012 00:00

 

 

  • Prozatím nejúspěšnější turnaj pro náš klub
  • Počet hrajících včetně juniorů 43
  • Počet klubů 8, The Důleks 2. místo
  • Počasí nejdříve velmi příznivé, během turnaje silný déšť

 

Původně to s účastí našeho klubu na tomto turnaji nevypadalo nijak nadějně, ale shodou náhod jsme se U Invalidovny sešli v počtu čtyř hrajících, a to Miloslav Šlajs, Tereza Šlajsová, Jaroslav Špinka a Soňa Antonie Vobořilová.

Někteří z nás tento turnaj považovali spíše za tréninkový a nepočítali s nějakými extra dobrými výsledky a to hlavně po té, co výsledky na předchozích turnajích nebyly kdoví jak úžasné. Možná právě uolněná nálada a radost z toho, že jsme se sešli v tak hojném počtu napomohla k našim výsledkům. Pravděpodobně se na tom také podepsal fakt, že se tohoto turnaje účastnilo mnoho nováčků a to převážně juniorů.

Též zvolený styl hry nám všem vyhovoval, v první části se hrál švýcar na jeden vítězný zápas a ve druhé časti se hráli skupiny po 4 o konečné umístění. Hra tedy byla svižná a nebýt drobných zdržení s nováčky - juniory, tak by odsýpala ještě rychleji.

V první části, tedy při švýcaru se nám vedlo v celku dobře, ani jeden hráč z našeho klubu neměl více proher než výher a tak jsme mohli doufat, že se všichni umístíme v první dvacítce. Což byl náš cíl, protože nám předseda slíbil pozvání na večeři za umístění do dvacátého místa.

Nebudu to tedy dlouze napínat, zde jsou výsledky našeho snažení: Miloslav Šlajs 4. místo - 129,81 bodů, Soňa Antonie Vobořilová 12. místo - 103,38 bodů, Jaroslav Špinka 15. místo - 93,48 bodů a Tereza Šlajsová 18. místo - 83,57 bodů. Dohromady nám to dává krásných 410,23 bodů, které nám stačily pro obsazení krásného, druhého místa.

J E N   T A K  D Á L  ! ! ! !