Turnaj Open - KULIČKIÁDA - Konstantinovy Lázně 21.4. 2012

21.04.2012 00:00

TURNAJ OPEN 21.4. 2012 KONSTANTINOVY LÁZNĚ

  • Poměrně vydařený turnaj v hezkém prostředí Konstantinových Lázní
  • Počet hrajících BEZ juniorů 32
  • Počet klubů 11, The Důleks 5. místo
  • Počasí trochu větrné a zastihl nás i déšť

Kuličkyáda v Konstantinových Lázní byla významným turnajem hlavně pro juniory, jednalo se přímo o samotné Mistrovství České republiky Juniorů, které s přehledem vyhrála Kačenka Mišovičová. Není tajemstvím, že právě Kačenka je velkým favoritem valné většiny našeho týmu a proto ji z celého srdce přejeme mnoho podobných úspěchů!!!!

I tohoto turnaje zúčastnili pouze dva hráči našeho týmu a to Miloslav Šlajs a Soňa Antonie Vobořilová. Postoupit ze základní hrací skupiny do pavouka, je už téměř samozřejmostí a oběma hráčům se to povedlo bez větších obtíží. Zato udržet se v pavouku a zabojovat tak o co nejlepší umístění už tak jednoduché nebylo. Soňa dostala dvakrát K.O. a umístila se tak na 22. místě se 47,27 body. Míla se prodíral pavoukem stále výš a výš a na těžkého soupeře, kterého neporazil natrefil až poměrně vysoko - skončil tak na 7. příčce a pro tým vybojoval 116,68 bodů.

The Důleks tedy v Konstantinových Lázních získal 163,95 bodů.

Nutno též zmínit, že celou Kuličkyádu provázel program pro děti i dospělé, bylo možno občerstvit se jak výbornou klobáskou, tak též i domácími koláčky a jinými laskominami.. a pivo také točilo se výborné!

Další z povedených turnajů, jen doufejme, že o příštím ročníku bude mít The Důleks silnější účast!